Skip links

KRUK Romania

Despre Noi

Compania KRUK Romania a fost infiintata in anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pietei de management al creantelor comerciale din Polonia. KRUK Romania este specializata in managementul creantelor, având clienti atât din sectorul financiar, cât si companii de servicii. Compania a dezvoltat activitati de colectare a creantelor bancare, a creantelor companiilor de asigurari si leasing, operatorilor de telefonie fixa si mobila, cât si ale companiilor de distributie a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucator important pe piata achizitiei de portofolii de creante, in special de la banci.

Misiune

Grupul KRUK vegheaza la respectarea normelor sociale si legale conform carora trebuie sa ne respectam obligatiile. Noi ajutam persoanele cu datorii sa-si plateasca datoriile. Actionam in mod etic, in spiritul protejarii interesului si respectului reputatiei partenerilor nostri de afaceri si al respectului demnitatii debitorilor. Dezvoltarea noastra se bazeaza pe inovare, profesionalism si credibilitate.

Valori

Deoarece procedurile si reglementarile nu pot oferi o prezentare completa si nu pot trasa toate interconexiunile activitatii pe care o desfasuram, am creat „Valorile KRUK„, o colectie de norme, un cod etic care descrie modalitatea de desfasurare a activitatii: relatiile cu persoanele cu datorii, cu partenerii de afaceri si relatiile dintre angajatii Grupului. Aceste valori sunt familiare fiecarui angajat al Grupului KRUK.  Avem cu totii obligatia de a ghida dupa aceste reguli in desfasurarea activitatii profesionale.

Conducere

Tomasz Ignaczak
Director general

Cosmina Marinescu
Manager Operatiuni

Claudiu Bud
Director vanzari & servicing

Contact

KRUK Romania

Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Offices 2, sector 4, Bucuresti