Skip links

KRUK Romania

Despre Noi

Ajutăm oamenii să se elibereze de datorii și să își recâștige credibilitatea financiară, echilibrând, astfel, mediul economic românesc.

Lider al pieței de colectare, conform numărului de portofolii administrate, KRUK dezvoltă o strategie axată pe angajamente de plată si colectare amiabială. Clienților li se oferă posibilitatea de a rambursa datoria convenabil, în rate stabilite de ei.

În anul 2019, a fost lansat portalul www.e-KRUK.ro, serviciul online de self pay prin care utilizatorii pot prelua controlul datoriilor.

Modelul de afaceri KRUK se consolidează constant, atât prin preluarea integrală a creantelor, cât și prin deservirea temporară a proceselor de colectare de creanțe. Expertiza KRUK în colectarea creanţelor este variată, cuprinzând, printre altele, companii de asigurări și leasing, telefonie fixă, mobilă și internet, distribuirea bunurilor de larg consum, bănci.

Misiune

KRUK veghează la respectarea normelor sociale și legale conform cărora își îndeplinește atribuțiile. KRUK acționează în mod etic, în spiritul protejării datelor personale și interesului clienților și partenerilor, precum și al asigurării reputației, integrității și demnității acestora. Performanţa KRUK se bazează pe inovație, profesionalism și credibilitate. De asemenea, KRUK se implică activ în campanii sociale, oferind comunităților vulnerabile sprijin material și acces la educație financiară de top.

Viziune

KRUK intenţionează să ocupe prima poziţie, la nivel mondial, în piața companiilor de profil listate pe bursă, prin depăşirea aşteptărilor clienţilor și ale partenerilor de afaceri, construind, în permanență, relaţii reciproc avantajoase.

“Stabilim noi direcţii pe piaţa financiară, motivați să consolidăm valoarea companiei. Zi de zi, creăm un mediu de lucru performant, condus de oameni pasionați, cu atitudine încrezătoare”, afirmă Cosmina Marinescu, Director General al KRUK România.

Conducere

Cosmina Marinescu
Director General

Liviu Costică
Directorul Ariei Operațiuni

Claudiu Bud
Directorul Ariei de Tranzacții Strategice și Relații Clienți

Contact

KRUK Online: https://ro.kruk.eu

KRUK Login: https://system.e-kruk.ro

Email: client@kruk.com.ro

Tel:  *KRUK (*5785) sau 031 413 20 20

HQ: Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Offices 2, sector 4, București, România.