Skip links

Cod de conduita

Codul de Conduita AMCC

Misiunea AMCC este de a-si reprezenta membrii prin modalitaţi specifice, la nivel national si international, de a promova si proteja activitatea de management al creantelor comerciale.

AMCC işi va desfasura activitatea, pentru a coopta persoane juridice si fizice implicate in activitatea de management al creantelor sau de a desfasura activitati care fac parte din managementul creantelor, precum si pentru a deveni un binecunoscut manager al acestei activitati. Scopul AMCC este acela de a stabili standarde de calitate in domeniu, de a recomanda metode comerciale, pentru securizarea si garantarea creantelor, precum si metode de evaluare a solvabilitatii persoanelor juridice. De asemenea, AMCC va oferi consultanta privind metodele legale si consecintele acestora, in vederea recuperarii creantelor comerciale si a activitatii specifice managementului creantelor comerciale, ca parte din activitatea de management.

Toate activitatile AMCC se vor desfasura in conformitate cu prevederile FENCA.

Astfel, AMCC a dezvoltat un Cod de Conduita la care adera toate companiile membre si care reglementeaza activitatea de management al creantelor la nivel de asociatie.

Descarcă Codul de Conduită [PDF]