Skip links

Intrum

Despre Noi

Intrum este liderul incontestabil al Europei avand o vasta experienta in credit management si colectarea creantelor.  Compania este prezenta in 24 de tari din Europa, echipa Intrum fiind formata din peste 8000 de angajati. Intrum a fost fondata in anul 2017, prin fuziunea companiilor Intrum Justitia si Lindorff. Suntem o companie cu un trecut valoros, dar, mai presus decat orice, suntem o organizatie care are in fata un viitor plin de oportunitati.Intrum a patruns in piata administrarii creantelor din Romania prin cumpararea companiei Top Factoring in luna aprilie a anului 2017.

Obiectivul nostru este de a crea valori comune atat pentru companii cat si pentru societate. Companiile beneficiaza de pe urma platilor la termen iar cu ajutorul solutiilor personalizate, debitorii reusesc sa îsi achite datoriile. Valorile companiei sunt: empatia, etica, dedicarea si solutiile.

Viziunea noastra este ca Intrum sa fie principalul jucator de pe piata de credit management, jucator respectat de catre toti creditorii si debitorii activi.

Misiunea companiei este de a ajuta companiile sa isi imbunatateasca fluxul de numerar, sa isi creasca lichiditatile si miscoreze riscul. Clientii si debitorii sunt importanti pentru afacerea noastra in egala masura.

Scopul nostru este de a deschide calea catre o economie puternica. Ajutam la simplificarea comertului, facandu-l sigur si echitabil, asigurandu-ne în acelesi timp ca firmele sunt platite iar persoanele au din ce în ce mai putine datorii. Acesta este felul nostru de a contribui la o economie puternica pentru societate, companii si persoane.

Conducere

CATALIN NEAGU
Director general

CRISTINA VELISARIE
Director Operatiuni

MIHAELA ANASTASIU
Director Financiar

Contact

Str. Dinu Vintila, nr. 11, Cladirea EuroTower Sector 2, Bucuresti, Romania