Skip links

Re Collection

Despre Noi

Re Collection este o companie de colectare a creanțelor, deținută de Cerved Credit Collection SpA (parte a Cerved Group – compania italiană de tehnologie care transformă datele în acțiuni strategice pentru a ajuta sistemul național să se protejeze de riscuri și să crească sustenabil), care a intrat pe piața românească în 2007.

 

Scopul nostru principal este de a genera valoare pentru clienții noștri. De aceea, procesele noastre de management sunt continuu testate, rafinate și îmbunătățite pentru a asigura un nivel ridicat de satisfacție a acestora.

Colaborarea cu noi înseamnă garantarea unui nivel înalt de performanță, conformitate și asigurarea calității, toate fundamentate pe principii etice solide.

 

Misiunea noastră este de a aduce transparență, eficiență și inovație în ciclul de viață al creditului, îmbunătățind competențele, datele și tehnologiile, într-un mod echitabil și durabil.

 

Ne concentrăm asupra oamenilor, transformând consumatorii obișnuiți în ambasadori de marcă. Chiar dacă suntem implicați într-un domeniu de activitate extrem de competitiv, credem ferm că, prin respect, determinare, experiență și competență, fiecare obiectiv poate fi atins.

Conducere

Managing Director – Davide Andrea Magri

Operations Manager – Diana Sonia Fodor

Contact

RE COLLECTION 

Str. Henri Barbusse, nr. 44-46, 400616,Cluj-Napoca (CJ)

Phone: +40 364 410 621

E-mail: info@recollection.ro

Web site: www.recollection.ro