Skip links

KREDYT INKASO

Despre Noi

KREDYT INKASO se afla de o perioada semnificativa de timp, in clasamentul liderilor din piata creantelor din Polonia si CEE. Ne-am dezvoltat pozitia de lider si in tot acest timp ne-am mentinut modul profesionist de a lucra, pe care l-am combinat cu sfaturi provenite de la experti. Datorita acestor elemente, Grupul Kredyt Inkaso opereaza cu succes in 4 tari din Europa Centrala si de Est.
Incepand cu anul 2013 suntem prezenti si in Romania.

INCEPAND DIN 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit in portofoliile de credite neperformante. Debutul companiei la Bursa de Valori din Varsovia, a avut loc 6 ani mai tarziu, in anul 2007. In prezent, suntem parteneri cu marea majoritate a bancilor, a companiilor de asigurari si cu companiiile ce furnizeaza servicii de telecomunicatii. Activitatea noastra nu se rezuma doar pe teritoriul Poloniei, ci activam de asemenea in Rusia, Romania si Bulgaria. In plus, suntem printre putinele entitati cu experienta in lichidarea portofoliilor de credite ipotecare cu garantii atasate.

ADMINISTRAM de 14 ani, portofolii de creante. Experienta noastra ne permite sa cumparam si sa administram intr-un mod profesionist, portofoliile de creante. Toate eforturile noastre se indreapta, atat catre creditorii de baza, precum bancile, companiile de telecomunicatii si companiile de asigurari, cat si catre creditorii secundari, precum societatile de administrare a activelor sau fondurile cu capital privat.

7 LUCRURI despre Kredyt Inkaso:

  • SUNTEM EXPERTI in analiza situatiilor dificile din sfera creantelor.
  • OPERAM IN EGALA MASURA in instanta, in slujba restructurarii datoriilor si oferim consultanta pentru refinantari.
  • IMPLEMENTAM strategii de administrare a portofoliilor, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.
  • DETINEM cel mai ridicat nivel de securitate al datelor cu caracter personal.
  • OPTIMIZAREA OPERATIONALA se bazeaza pe propriul sistem de raportare, ce permite o analiza amanuntita a datelor si a evolutiei portofoliilor.
  • AM DOBANDIT STABILITATE FINANCIARA. In prezent administram 700 de mii de cazuri, cu o valoare nominala de aproximativ 1.3 miliarde euro.
  • SUNTEM MEMBRU al Conferintei Companiilor Financiare din Polonia si actionam in conformitate cu Codul sau de bune practici.

Conducere

CRISTIAN TALPAU
Director General

Contact

Kredyt Inkaso Romania

B-dul. Decebal nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 7 (nivel 8), sector 3