Skip links

IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION

Despre Noi

Societatea IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION SRL (ICC) a fost infiintata in iulie 2013 de catre Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA, ca o companie furnizoare de servicii de colectare a creantelor, prin proceduri extra-judiciare si prin intermediul procedurilor judiciare.

Din anul 2016 sediul social al Companiei ICC este in Cluj-Napoca si sediul secundar in Bucuresti.

 

Oferta ICC pentru clientii sai este reprezentata de toate tipurile de activitati de debt management si de colectare (colectarea de creante in faza amiabila si in faza legala, B2C, B2B).

 

Compania ICC a reusit sa aibe si la nivel de management, dar si la nivelul personalului de executie un inalt grad de calificare profesionala, cu experienta in realizarea acestui tip de activitati, impunandu-si responsabilitate si profesionalism, solutii etice si adaptate nevoilor debitorilor, cu respectarea tuturor standardelor de calitate si performanta pentru serviciile oferite.

Beneficiind de suportul unor solutii tehnice complexe si dedicate activitatii de colectare, sisteme care asigura confidentialitatea, securitatea si back-ul informatiilor, compania ICC raspunde tuturor exigentelor in materie, fiind inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal nr. 30538, conform Legii nr. 677/2001. De asemenea, ICC figureaza in evidenta ANPC ca entitate de recuperare creante, in conformitate cu prevederile OUG 52/2016.

Conducere

PAUL TUPA
Director general

STEFAN-DAN DRAGOMIR
Director General Adjunct

Contact

Sediu Cluj-Napoca: Str. Constantin Brancusi, nr. 74-76, etaj 2, jud. Cluj

Sediu Bucuresti: Green Court, Corp A, Str Gara Herăstrău, Nr. 4, Etaj 11