Skip links

Fire Credit

Despre Noi

Fondată în 2011, an în care grupul Fire a decis să își extindă atât propria organizație cât și aria serviciilor în Europa de Est, Fire Credit și-a propus să devină punct de referință în domeniul managementului și gestionării recuperărilor de creanțe.

Din 1992, Grupul Fire a fost o voce de încredere și autoritară pe piața creditelor, acționând într-o manieră etică pentru a sprijini reechilibrarea relațiilor dintre părțile interesate.

Experiență acumulată de grupul Fire pe parcursul a mai mult de 20 de ani de activitate a permis că Fire Credit, cu peste 11 ani de existența, să mențînă un înalt standard de calitate și performanță al serviciilor oferite pentru clienți naționali și internaționali. Portofoliul actual de clienți este constituit în principal de companii din sectoarele Finance, Utilities, Retail cu reprezentativitate la nivel European.

Misiune:

“Anticiparea și satisfacerea nevoilor clienților noștri în recuperarea și gestionarea creanțelor cu focus pe crearea de valori și pe calitatea serviciilor, contribund la bunăstarea și valorizarea resurselor umane, dorința de a fi lider în managementul creanțelor este misiunea noastră de zi cu zi”.

Datorită experinței a specialiștilor din domeniu și a utilizării unei platforme de management best-în-class, caracterizate de workflow-uri industrializate și tool-uri de analiză privind inteligența artificială și machine learning, Fire Credit sprijină băncile, investitorii instituționali, creditele de consum și companiile de leasing, utilitățile și mulți-utilitățile, mari și mici întreprinderi comerciale și autoritățile locale pentru rambursarea pozițiilor de creanță sau a proiectelor personale.

Echipa de management:

Respectând standardele internaționale de calitate, Fire Credit este formată din profesioniști în domeniul colectării creanțelor oferind astfel flexibilitate în adaptarea soluțiilor pentru fiecare client în funcție de nevoile specifice ale acestuia. Determinarea, dinamismul și proactivitatea sunt valori care ne caracterizează.

CEO Chief Executive Officer Antonino Bicchieri antonino.bicchieri@fire.eu
Branch Office Operations Manager Dana Roxana Ciubotariu dana.ciubotariu@fire.eu
Quality Manager Ana-Raluca Stipiuc raluca.stipiuc@fire.eu
Sales & Marketing Manager Marius Dumitru Scripniciuc marius.scripniciuc@fire.eu
Head of Legal Rosu Carmen carmen.rosu@fire.eu

Contact

FIRE CREDIT

Str Sf. Lazar, nr. 66A, C.P. 700049, Iasi