Skip links

Agenția pentru Controlul Debitelor SRL (A.C.O.D.)

Despre Noi

Agenția pentru Controlul Debitelor SRL (A.C.O.D.) este o companie înregistrată în România, specializată în servicii de colectare a debitelor.

A.C.O.D. România a fost înființată în 2018 și operează în industria de colectare a debitelor, oferind un pachet întreg de servicii de colectare și gestionare a datoriilor pentru instituțiile financiare bancare și nebancare, lucrand atât ca cesionar de credite neperformante, cât și ca partener pe termen lung de externalizare a datoriilor.

Facem parte din Management Financial Group (MFG), grup care operează în țări precum Bulgaria, Macedonia, România, Ucraina, Republica Cehă, Polonia și precum și pe piețe noi precum Asia, Africa și America Latină.

Portofoliul grupului include instituții financiare nebancare care oferă împrumuturi de consum, carduri de credit, credite ipotecare, împrumuturi auto și împrumuturi mici în numerar.

Activitatea noastră zilnică este reglementată de Codul nostru etic intern, care este aplicat de fiecare angajat. Agenția pentru Controlul Debitelor SRL se preocupă de interesele partenerilor de afaceri și, în același timp, își propune să păstreze respectul pentru demnitatea debitorilor.

Tratăm debitorii în același mod, indiferent de sex, etnie, religie, vârstă, statut social, orientare sexuală, educație, stare de sănătate. Angajații noștri se comportă într-un mod profesionist și folosesc terminologia și vocabularul tipic pentru o companie specializată in managementul de creante.

Valorile și dezvoltarea noastră se bazează pe un înalt profesionalism, flexibilitate, învățare continuă și adaptare.

Angajamentul nostru:

  • Imbunatatire continua
  • Gestionarea datelor relevante
  • Abordare orientată spre rezultate
  • Echipa profesionista și servicii de înaltă calitate

Conducere

YANISLAV YANAKIEV
Director general

VLAD OBREJA
Director General

Contact

AGENCY FOR CONTROL OF OUTSTANDING DEBTS SRL

Splaiul Independentei nr. 291-293, Riverside Tower Building, et. 8, Bucuresti, sector 6