Skip links

B2Kapital Portfolio Management

Despre Noi

B2Kapital Portfolio Management si Debt Collection Agency Romania, cele doua companii ale grupului de servicii financiare B2Holding ASA, au fuzionat pe piata din Romania incepand cu 1 Septembrie 2020. Compania rezultata in urma fuziunii functioneaza sub denumirea B2Kapital Portfolio Management (B2KPM).

B2Kapital Portfolio Management este o companie de top, atat pe piata serviciilor de colectare a datoriilor, cat si pe piata de investitii in credite neperformante din Romania. Fuziunea recenta are ca scop cresterea eficientei operationale, obiectivul acestui proces fiind reprezentarea unica a grupului norvegian B2Holding, unul dintre liderii pietei de achizitie si colectare de creante la nivel european, grup listat la Bursa din Oslo, cu sediul central in Oslo si cu prezenta in douazeci si sase de tari europene.

Din 2013 pe piata din Romania, compania are un istoric de sapte ani si numara in prezent aproape 300 de angajati.

B2KPM se concentreaza pe achizitionarea de portofolii de creante – garantate si negarantate – si colaboreaza activ cu cele mai mari institutii financiare bancare si nebancare si furnizori de servicii de telecomunicatii.

Compania dezvolta parteneriate pe termen lung bazate pe incredere, atat cu companiile de la care achizitoneaza portofolii de creante, cat si cu clientii pe care ii sustine in achitarea datoriilor intr-un mod corect, sustenabil si empatic. Tranzactii finalizate in achizitia de contracte neperformante, precum si dezvoltarea operatiunilor grupului, garanteaza o gestionare eficienta si profesinista.

Strategia de colectare este adaptata pentru monitorizarea optima a datoriilor neachitate. B2KPM ajuta clientii prin propunerea de solutii flexibile – amiabile sau de natura juridica – aceasta abordare reprezentand, in ciuda problemelor temporare, un beneficiu considerabil in demersul clientilor de a-si restabili credibilitatea financiara si statutul de consumatori de incredere.

Viziunea noastra: Sa fim partenerul principal – de incredere – ce imbunatateste in mod activ industria de gestionare a creantelor.

Misiunea noastra: Sa contribuim la gestionarea corecta a problemelor prin solutiile de business dezvoltate si promovate, reducand astfel decalajul generat de contractele neachitate in intreg circuitul de creditare.

Activitatea noastra este despre oameni si ne dorim sa participam activ la crearea unei valori comune, atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru societate. Suntem creditori responsabili din punct de vedere social si un furnizor de soluții de incredere pentru partenerii nostri.

Valorile noastre: credem in Agilitate, Integritate, Diversitate, Excelenta si Responsabilitate

  • Agilitate – Ne concentram pe solutii, nu pe probleme.
  • Integritate – Integritatea este fundamentul pe care construim increderea.
  • Diversitate – Apreciem si respectam oamenii din diferite medii si cu diferite experiente.
  • Excelenta – Conducem schimbarea si acceptam provocarea de a gasi metode mai eficiente.
  • Responsabilitate – Suntem responsabili pentru actiunile noastre.

Din ultimul trimestru al anului 2019, compania este condusa de Elias Malandris. Cu o experienta de peste 15 ani in aria operationala si de restructurare a datoriilor, a coordonat plasarea a peste 300 mil. euro in investitii aferente unor portofolii de credite neperformante si credite individuale, precum si administrarea unor portofolii de credite active de peste 8 mld. euro. Anterior, Elias a ocupat functia de Director Financiar si de Achizitii in regiunea de Sud-Est a Europei, in cadrul grupului B2Holding.

Conducere

ELIAS MALANDRIS
Director General

Contact

B2Kapital Portfolio Management

Strada Vasile Alecsandri nr. 4, Bucuresti
Strada Constantin Daniel nr. 11, Corp C, Bucuresti